.

Monday, July 9, 2012

Meleg

De olyan am... Ebben az a jo, hogy lehet minden nap medencezni. Szerencsere mostmar Bogyo is hidrofilizalodott, bar beletelt nehany hetbe, mig orommel jott a vizbe. Chrisek is gyakran itt vannak, jokat pancsolunk. Bubu mar a lepcsorol ugral be es elvezi, de azt tovabbra se szereti, ha a fele a viz ala merul. Minden esetre nagyon latszik rajtuk a mindennapi vizkozelseg; szeretik, de tisztelik is a melyvizet. Ez akkor tunik fel, mikor masok gyerkoceit latom hajmereszto tapasztalatlansagukban hol nagyon mereszen, hol nagyon felenken kozeledni a medencehez. :-) Most jott Chrissel a 12 eves unokahuga is ma, es meglepve lattam, hogy bar nagyon batran jatszik, de uszni nem tud. Na el nem sullyedt a sekelyben, mert olyan magas mint egy felnott, de a melybe nem ment el a labda utan. Bennem meg fel se merult, hogy ekkora lany ne tudna uszni, pedig logikus, ha nem volt hol, magatol nyilvan nem tanul meg senki. Most arrol ne is beszeljunk, hogy en eloszor sikan 18-nak neztem; dobbenet mennyire felnottesen neznek ki ma a gyerekek. Mondta Chris is hogy olyan nehez hozza helyesen viszonyulni, hogy de igen, mindegy hogy nez ki, gyerek, mert elsore abszolut mas a benyomasa az embernek. Kesz holgy. De azt mondja meg mindig a macijaval alszik. :-)

Aztan ahogy latszik, Bogyo a joga-matracokon kivaloan maszik, bar nem szabalyosan, de igen hatekonyan valtoztatva helyet. Iszonyat mozgekony gyerek, meg fog ez engem meg izzasztani parszor, az fix. Eszik mindent gyakorlatilag, es ha rajta mulna egyenesen a tanyerunkbol. Klasszikus nyari kedvenceink a gorogdinnye, kukorica, palacsinta, fagyi. Langost meg nem sutottem, de lehet arra is sor kerul egyszer.


Most a nagy viharok utan vegre nem volt az a dogleszto meleg, ha holnap is igy marad (es hagynak aludni ejjel), akkor lehet holnap bevallalunk egy allatkertezest.

0 comments: