.

Friday, July 6, 2012

hjaj

Ha szavakba lehetne onteni, milyen ez MINDEN reggel legkesobb fel hettol. Bar minek is szavakba onteni, tudja ezt minden szulo. Ugyanaz, ujra es ujra. Bogyo ujabban ismet Nazgul uzemmodban el (gyengebbek kedveert ezek a Gyuruk ura vijjogo remei). Ilyenkor ket elofordulasi modja van: a csendes, alvos (igen ritka) es a fulsertoen visito (feketebb gyakori). Bubu is probalgatja a hatarokat, en meg a rahatasi modszereket. Volt mar minden itt is, szigoru ranezestol a figyelemmegvonasig, de volt lepcson ules, menj a szobaba, menj a furdobe, sot, egyszer a hidegvizes csap ala is tartottam, mikor abszolut semmi se hatott. Nagy dramakiraly am, multkor Mate is jot szorakozott rajta, mikor kiverte valamin a hisztit, allt az uveghaz oldalanal, aztan idonkent hatrasanditott, hogy van-e nezokozonseg, vagy tiszta hiaba turaztatja magat? Aszongya Mate, ebbl kivalo focista lesz. :-D 
Mindemellett az azert tartja bennem a lelket, hogy igen joszivu gyerkoc. Ugye lomtalanitunk, igy miutan az osszes olyan cucctol megvaltunk, amit mi se hasznalunk, sorra kerultek a nepszerutlen es nagy helyet foglalo jatekok is. Sajnos a vonatszett is erre a sorsra jutott, pedig azzal jatszott neha, csak sajnos ugy, hogy leszedte a kocsikat aztan a lepcson docogtette oket, szoval egy ideje mar le volt rakva a pincebe. Igyekeztem a jatek-szelektalast nem a szeme elott vegezni, de sajnos tegnap nem jutott eszembe, mikor bepakoltam a gyerkocoket, hogy hatul mar ott van az adomanyozasra szant cucc. Na, meglatta a vonatot. Persze rogton, hogy anya szedjuk ki, jatszani akarok vele. El kellett magyarazzam, hogy ez a vonat most megy a szegeny gyerekeknek. De kik azok a szegenyek? Mondom, akinek sokkal kevesebb jateka van. Kepzeld, Bubu, van olyan gyerek, akinek egy darab jateka sincs. Hatul a kocsiban mely csond. Majd megszolal: akkor menjunk a boltba es vegyunk nekik Soooook-sok-sok jatekot!
...majd az egyensuly kedveert hozzatette: Nekem pedig sok-sok edesseget. :-)
Szoval: kedves, jolelku gyerek o. Ma reggel peldaul meg a horcsoggel is jatszhatott egy kicsit a kisteso. Legalabbis amig ra nem nyaladzott.



0 comments: