.

Wednesday, September 13, 2017

Iskola...

Eloszor is a jo hir: tegnap mindket kolok orommel jott ki, hogy ez egy szuper suli, es jol telt a napjuk.
Hogy kicsit kifujjak a gozt, elmentunk egy parkba, ahol rovidgatyara vetkozve pancsoltak a folyoparton. Aztan hazajottunk es megvolt Bogyo Elso Hazifeladata, persze legalabb harom hisztivel, mert jol elfaradt. Bubu, a mazlista, egyelore nem kell hazit csinaljon, majd jovo heten fog.
Aztan kiderult, hogy szerdan reggel misere mennek, es arra nem jo am a szokasos vilagoskek galleros polo; nem apam, arra feher ing kell, iskolai cimeres puloverrel vagy mellennyel. Na ilyenunk nyilvan nincs, ezert mondtak, hogy az is teljesen megfelel, ha csak egy sima feher inget vesznek fel. De szerintetek van nalunk feher ing? Dehogy van. Minden unnepi ruha be van dobozolva es a nagy tarolohelyen varja, hogy majd bekoltozzunk a sajat hazunkba. Szoval miutan megvolt az egesz hazajovetel, vacsora, hazi, furdes, akkor mi Andrassal fogtuk magunkat, es elmentunk a Walmartba inget vadaszni. Ing meg lett is volna, de sotetkek melleny vagy kotott pulcsi sehol. Az egesz cimerezos egyenruhas pityiputyi mindenseget megrendeltem mar tegnap, de az idobe kerul, mig kesz lesz, jo lett volna egy elfogadhato helyettes cucc. Nyilvan nem volt. Amit lehetett, megvettunk a hosszu es nem gyengen igenyes iskolai felszereles listarol (ami a sima szines ceruzatol a rozsaszin radirgumin at a pasztell zold nyomtatopapirig mindent tartalmazott), aztan hazaestunk, es elkezdtem mosni/szaritani az ingeket, mert persze kicsomagolva nagyon nyeszlettul neztek ki. Ejfel lett, mire kesz lett, akkor beestem az agyba; reggel persze mindenki hulla, egyikunk sincs szokva a felkeleshez, majdnem itthon maradt az uzsonna.
Most tiszta komas fejjel ulok a gep elott es varom a delutant, hogy vajon ma mit mondanak, milyen volt.

Itt iskola elott, megilletodve.

Ez a suli kivulrol.

Folyoparton

Na ilyen is csak a mi Walmartunkban van: halasz uzlet, halasz- es vadaszengedelyekkel Idahoba es a Yellowstone parkba. :-))

Bubu naptara; ilyet is kaptak.

Naptar kivulrol.

0 comments: