.

Wednesday, September 6, 2017

Idaho Falls - elso seta

Ma eloszor bejutottunk kicsit a varosba; Andras kerekgumija kicist ereszteni kezdett, elmentunk hat az ingatlanos altal ajanlott gumishoz. Es legnagyobb meglepetesunkre, ot erc alatt, ingyen (!) megcsinaltak. Utana elmentunk a tarolohelyet kiberelni, ahova teherautoval erkeznek majd a cuccaink (ki tudja mikor, tan jovo heten). Csaj itt is kedves, szolgalatkesz, azonnal segit.
Kicsit korulneztunk, elhajtottunk arra, ahol nehany hazat kineztunk, meg a korhaz elott, aztan nyomas haza ebedelni, pakolni. Delutani piheno utan felpakoltuk a gyerekeket, es elmentunk a tautphaus parkba ami az allatkert mellet van, es szegedi Liget jellegu hatalmas hely, jatszoterrel. Utana rovid seta jott a Riverside Parkban, a Snake River mellett. Csak ugy kutyafuttaban persze, mert el kellett meg menni a Walmartba, nem leven Bubunak sajat agya itt az alberletben, ahol ideiglenesen vagyunk, meg kellett egy csomo apro-csepro hulyeseg, amirol azt hittuk, jon velunk de aztan kipakolas utan megse volt itt.
Kozben az ingaltanos noci, Tori, atkuldott egy rakas hazrol kepeket, azokat is atneztuk, kivalaszottunk nehanyat, holnap meg is nezunk belole; alberlet ugyanis alig van, valoszinu veszunk amint lehet sajatot. szerencsere jonehany van, ami jo iskolahoz tartozik, kozel a korhazhoz es szep is. Holnap azokrol is lesz kep.
Egyelore asszem kidolunk aludni.































0 comments: