.

Thursday, September 3, 2015

Elkezdodott az uj elet

Na keremszepen, beleugrottunk az oszbe, a nagy valtozason tul vagyunk, en is dolgozom, Bubu is iskolas. Biza, es eddig minden eleg jol megy, azt kell, hogy mondjam.
Itt van Bubu az elso nap, elso osztalyoskent, jobbra elol a tanitoneni, Ms. Lee.



Es itt vagyok en, teljes menetfelszerelesben, munkaba menet ma reggel. Iszonyu buszke vagyok arra a ket nagy piros beture a nevtabla alatt, hogy RN, azaz registered nurse. Nameg a GW, az se rossz erzes am. :-)
Egyelore meg csak orientacio megy, azaz mi ulunk es valaki elol magyaraz, hol errol, hol arrol, de mar ez is izgi. Nem iskola ez sehogyse, mert amit most mondanak, az (neha szo szerint) verre megy. Ma egesz nap EKG ment, ezt kulonosen elvezem, meg ha nem is konnyu. Ebbol vizsga is lesz, amin ha valaki nem megy at masodszor se, azt lefokozzak es mehet mas osztalyra, de remelem erre nalam nem lesz szukseg. 
Kulonben most nagyon jo, mivel egesz heten 7 es 8 kozt kezdtunk es negy-ot korul vegeztunk, Andrassal egyutt tudtunk menni egy kocsival, mert raadasul az o munkahelye es az enyem konkretan tiz perc gyalog. Szoval na. Jol vagyunk. 


0 comments: