.

Saturday, September 5, 2015

Az elso oszi hetvege

hat kerem, tuleltuk az elso munkas hetkoznapokbol allo hetet. Mint irtam, mindenki jol van, bar azt igazan nem mondanam, hogy konnyu volna, de legalabb nagyon erdekes. Ennek oromere, ha mar ugyis csak mi vagyunk, mivel Kuba elment a baratait latogatni New Yorkba, hat fogtuk magunkat es elmentunk almat szedni. Sikerult egy olyan jo farmot talalni, ahol meg volt oszibarack, szeder es napraforgos viragmezo is, es azt kell mondjam, remek kis delelottunk volt igy egyutt. Tele a huto friss gyumolccsel, volt ebedre finom lecso, desszertnek barackos cobbler (ez egy itteni fele suti, marha egyszeru, es mennyei). Bogyo ugy elfaradt a nagy kalandban, hogy olbe keredzkedett, pedig ez egyre ritkabb. Persze kihasznaltam az alkalmat, hogy lehetett kicsit olelgetni. :)
Delutan a fiuk majd elmennek egyet a mallba, megkapja Bubu a regota kert lava lampajat (az volt az egyezseg, hogy ha egesz heten szepen viselkedik, megkapja). Kierdemelte, meglesz. Amig ok odavannak, en szepen leulok es tanulok. Ugyanis ezek nem viccelnek, a kovetkezo 15 het kemeny elmeleti es gyakorlati oktatassal fog telni; mellekelnem illusztracionak az elso 3 het anyagat. Ebben a reszletes EKG jegyzet meg nincs is benne.


Es ez nem is csak vizsgara megy persze (bar az is lesz), hanem ez a valo vilag, ezt kenni-vagni kell, mert karacsonyra mar egyedul leszek a ket betegemmel, es ha az ember hibat kovet el, az nem vicc.
Szoval. Rendkivul erdekes, es eleg felelmetes is egyben.

No de inkabb addig nezzuk a kellemesebb oldalat a hetvegenek.

0 comments: