.

Sunday, August 10, 2014

Tengerparton

Hurra, nyaralunk! Ez is eljott. Az ut oke volt, elotte meg egy fodraszolas is belefert, most ilyen a fejem:

Elso ejjel persze olyan izgalom volt, hogy huuu itt vagyunk, hogy fel 11 lett, mire agyba lehetett parancsolni a kolkoket, es persze reggel hatkor kukorekoltak, hogy nyomas a tengerpartra. Igy van ez. Nyilvan ez az elso es egyetlen alkalom amikor ferj veletlenul koffein-mentes kaveval allit haza a boltbol. Mindenki megnyugtatasara kozlom, hogy ennek ellenere meg el, bar nagy volt a kisertes.
Szoval elso nap merlege: Bubu imadja a tengert, egesz allo nap ellenne csak azzal, hogy nezi a hullamokat es futkos a parton. Bogyo utalja az egeszet, csak az az egy szerencsenk van, hogy homokos a part, igy azzal elvan. No jo ez nem 100% van igy, estere mar belelendult, es ugy tiz meterre meg is kozelitette a hullamokat. Valamint mindenkinek jobban bejon az Assateague sziget, mint Ocean City, mert ott vannak kagylok, es iden valahogy OCban nagyon meredek lett a part, meg en is berezeltem, hogy a rohadt nagy hullamok egyike oda nem csap-e vajon, mikor uszok kifele ugy, hogy csak a legvegen er le a labam. Jelentem, tuleltem. 
Ami nem olyan jo hir, hogy szaz kilo leszek, mire vege  nyaralasnak, mert nem merek este egyedul futni az ismeretlen utcakon, nappal meg dogmeleg van, raadasul a tenger olyan etvagyat csinal, hogy az hihetetlen. 

0 comments: