.

Friday, August 1, 2014

Augusztus van!

Hihetetlen; nekunk egyebkent egy eleg cuki, atlag napunk volt. Pedig ahogy kezdodott, az nem volt gyenge. Arra ebredek, hogy Bubu azt mondja Bogyonak: "Huuu, ha ezt anya meglatja?!" Aztarohadt, mondom, mi lehet az. Rohanok le, hat latom am, hogy a konyha uszik a gyumolcsleben, mert Bogyokam ugy dontott, nem erdemes ezert segitseget kerni, hat o is ki tudja maganak onteni a reggelihez az innivalot. Hahaha. Beletelt jo egy oraba, mire ragacs-mentesitettem a konyhat. Hihetetlen, mekkora teruletet be tud teriteni ket deci le.
Mondjuk ez a reggel meg mindig jobb volt, mint mikor velotrazo sikolyra ebredtunk, mert ugyancsak Bogyo megint valami lehetetlennel hatarossal akarta kezdeni a napot, es olyat esett, hogy eleredt az orra vere. Persze ketsegbeeseseben odarohant, es az olembe hajtotta a fejet. Egy pizsamanak lottek. Kutya baja, de komolyan egyre tobb osz hajszalunk van.
Naszoval, miutan ma vegre mindenki osszekeszult, feloltozott, megreggelizett, stb., elmentunk a Targetbe. Na de ha mar a Rio fele jartunk, vittuk a bringat is, es a to korul tettunk egy jo kort. Ugyesek voltak, nem utottunk el senkit, es jol el is faradtunk (en foleg mert vegig rettegtem, nehogy valakinek baja legyen), de minden jol alakult, gyakoroltunk kerulgetni, fekezni, kanyarodni, es minden ment is. Jutalmul felultunk a korhintara is, vegre szabad volt a sarkany, Bubu tok elvezte, de vegig hihetetlen komoly fejet vagott.
Aztan itthon Bogyo aludt egyet, es delutan osszeraktunk egyutt egy pizza tesztat (mindketten nagyon ugyesen gyurtak az o reszuket), aztan amig kelt, elmentunk a jatszoterre. Megint a porban jatszottak egy csomot, nem tudom, miert; hiaba a maszoka, csuszda, ezek ezt elvezik. Pizza jo lett, megettuk, arrol nincs kep, mire eszembe jutott fenykepezni, mar nem volt mit.
Kozben egyebkent mar erkeznek az ujabb es ujabb hirek es tennivalok a kovetkezo felevre, de egyelore elhessegettem meg a gondolatat is.



Itt meg par kep tegnap elottrol, mikor Alexandra latogatott meg minket Rylanddel es Lawsonnal, a ket kisfiuval akikre vigyazni szokott. Tok jol telt, a fiuk nagyon jol elvannak egyutt.

0 comments: