.

Saturday, August 30, 2014

Bubu az Iskolaaaas!

Bizony, bizony, a heten elkezdodott az iskola mindkettonknek. Bubu nagyon jol viseli a dolgot, rogton elso nap szinte lerazott, hogy igen-igen, menjunk csak, o jol van (mi meg szipogtunk hazafele az apjaval, hogy nahat, iskolaba megy a gyerek, hat mit szolsz; ki gondolta, hogy tenyleg ez is eljon).
Egyetlen dolog amivel eloszor problema volt, hogy en csomagoltam neki uzsonnat, amit a tanarneni ebednek nezett, es erre nem allitottak be az ebed sorba. de azota kiderult hogy minden oke, annyi hogy nem pakolok neki kajat az uzsonnastatyoba es akkor adnak neki ebedet. Allitolag megeszi, a menzas lista alapjan eleg jokat adnak. Van pizza meg ilyesmi is, de van friss zoldseg is ott, meg gyumolcs, alapvetoen jonak tunik.
Bubu rogton elso nap osszebaratkozott egy kisfiuval, jokat jatszanak nagyszunetben az udvaron, de a neve meg nem derult ki. Lehet a kisfiu se nagyon tud angolul, nem lenne meglepo a kornyeken; a papirok, amiket kapunk is mind le van forditva spanyolra is. Helyes, jo ha latja a gyerek, hogy sokfelek vagyunk, es nem o az egyetlen, aki mas nyelven is tud.


Itt az indulas elott, hatalmasnak tuno hatizsakjaval, meg a szep tollal, amit epp az udvaron talalt. Nyakaban a neve, meg hogy majd haza fogjuk hozni mi magunk, nehogy veletlen buszra szallitsak. :-))

"Igen, igen, szevasztok, mostmar mehettek!"

0 comments: