.

Friday, November 2, 2012

Trick or treat aztan DC

Szerda eleg suru lett. Reggel az oviban volt halloween felvonulas, aztan elmentunk Gabiekhoz is, majd este Erzsivel meg korbejartak a kornyeket cukorka-gyujtesileg. :-) En sajnos tanitottam, igy nem tudtam veluk menni. Mit konyorogtem pedig hogy valaki vegye at ezt az egy orat, de persze nem volt aki elvallalja.
Mint latszik, Bubu fiu pillango lett, nem is akarmilyen, hanem Pompas Kiralylepke, na. Minden mas kissrac az oviban szuperhos meg jedi meg nemtudommi volt, o lepke.  Remelem, mikor tinedzser lesz, nem fog nagyon utalni erte hogy megengedtem. Ahogy az ovonenikkel rohogtunk, vegulis kell valamit meselni majd husz ev mulva a terapeutanak. :-D Minden esetre neki nagyon tetszett, es ahogy elneztem, a tobbi ovis se volt megrokonyodve a valasztason. Lehet, hogy ezek az eloiteletek csak a felnottekben alakulnak ki?
Bogyot is beoltoztettuk mikor Gabiekhoz mentunk, es abszolut nem zavarta a dolog. Tok lazan ott jatszott a szornyecske-jelmezben. Gabi kisebbik lanya, Saci, feligemesztett Piroskanak volt oltozve, mutatta is Lilikenek, hogy latod, mar kikarmolta a szememet a farkas! A kolkok meg voltak hatodva. :-D Bubu eddigre mar eleg faradt volt, mert persze egy ilyen zsufolt napba sehogy se fert bele az alvas, de aztan Lilikevel nagyon jot eljatszottak. Tologattak a babakocsit, rohangasztak, meg Bogyo is ment volna utanuk. Gabiek kertjeben aztan Erzsi es a kolkok talaltak nehany koponyat, sot egy levagott kezet es labat is. Erzsi mutatja Bubunak hogy nezd, itt egy csomo veres vegtag! Hat, Bubuka elegge huzodozott, de aztan csak megnezte. Egy ido mulva megkerdezte, hogy ezeket a halloween miatt vagtak le valakirol? Annyira rohogtunk; alig akarta elhinni hogy ezek nem igaziak. Gondolkodtam is utolag, hogy nem semmi, ezek szerint o azt hitte hogy tenyleg frissen vagott labat mutat ott neki Erzsi, es ennek ellenere kezbe merte venni. Hiaba, azt mondjak az az igazi jobarat, aki segitene megszabadulni egy hullatol, ha kell. Na asszem Bubu most ismet bizonyitott. :-)) Teny ami teny egyebkent, szerintem Erzsiert barmit megtenne. Nemsoka visszuk pedig ki a repterre, ajaj, lesz szomorusag. :-( Hat meg mikor keso este Nyuszit is ki kell vinni, hat... en nem tudom, hogy lesz a holnapi nap.
No inkabb nezzunk kepeket...


Ezeket meg tegnap csinaltak: Nyuszi, Erzsi es Bubu bementek DC-be a mallt megnezni meg a repulos muzeumot. Bubu imad metrozni, na meg Erzsi is ott volt, Nyuszi is, sot, meg egy Balaton-szelet is. Mi kell meg?



0 comments: