.

Friday, November 9, 2012

Csendes vizeken

Nyuszi es Erzsi hazamenven, csendesen telnek a napok, egyik a masik utan. De vegre kijutottunk a temetobe is, es a ket gezenguzzal meglatogattuk Aronkat. Bubu vitte neki a szep oszirozsa-csokrot. Errol nincs kep, mert orultem ha lattam a sirastol. Aztan elmentunk a Black Hill Parkba is, es Akosnak is szortunk be a toba egy csomo szep viragot. Nem nagyon latszik ezen, de ott usznak lenn, ni.

Egyik baratnom pont most irta, hogy azt almodta talalkozott veluk, es jol vannak. Barmilyen fura, megis jol esett ezt hallani. De a fajdalom sehogy se lett kisebb. Csak megszoktuk, hogy ott van valahol melyen. Minden esetre Bubu teljesen figyelemre melto oszinteseggel kerdezett a dolgokrol, csak az a baj hogy neha nem konnyu valaszolni neki. Hol van most Aronka? Miert halt meg? Most akkor a foldben van, vagy a menyorszagban? Es Akos hol uszik most? (Nem uszik, csak a porai). Es o akkor hol van? (A Joistennel). De akkor mi lesz a viragokkal? Es ismet, az Anya te mikor halsz meg? Es en mikor halok meg? ...es hasonlok. 

No de hogy ne csak szomorkodjunk, megosztom Bubber, a Nagyeszu legujabb dumait.
Ma peldaul oviba kellett volna menjen, de persze nekiallt lobbizni hogy Gabihoz mehessen inkabb. Mondom, Bubukam, nem lesz az ugy jo ha nem jarsz oviba, hat hogy fogsz igy az angol gyerekekkel jatszani, ha nem tanulsz meg igy angolul? Azt mondja: a magyar gyerekek mind Gabinal vannak, minek tanuljak en angolul, en  magyar gyerek vagyok! ...na erre varrjal gombot. Csak lestem, komolyan.

Aztan vannak tovabbra is vicces elhallasai. Ugye en Halloweenra angyal voltam, gloriaval. Mentunk kocsival a repulos muzeumba beoltozve, es persze elkunyeralta a gloriat jatszni utkozben; ugyhogy elkezdtunk dalolaszni, hogy Gloria, gloria in excelsis deo. Es persze a kis diktafon is ismetelte (volna) a hatsoulesrol: Gloria, gloria, hidegszor lesz, dejo! 

Itt meg ket kep amit meg Nyuszi csinalt rolunk, mikor itt volt:

2 comments:

alexandra petra said...

Veled érzek.. nem tudtam a nevüket, de azt tudom, hogy a gyász nem múlik, és sokszor elkap.. de vígasztaljon a tudat, hogy nagyszerű anya vagy, csodálatos dolgokat viszel véghez, és még annál is erősebb és csodálatosabb személy vagy!

Ananászkád :)

Andrea said...

Awwwwww ugy megszorongatnalak most.
Kokusz :)