.

Saturday, November 24, 2012

Bogyo

Szoval kolkok hatarozottan jobban vannak, gondoltam gyorsan irok mar par sort a kisebbrol. Aki igazabol csak termeteben kisebb, de legalabb akkora egyeniseg, mint a nagy. Eloszoris: egyre tobbet megy a sajat ket laban. Mostmar nem csak a zobaban, hanem minenhol. Meg a masfel szammal nagyobb kirandulobakancs se tartja vissza, ni:


Ezenkivul immar negy darab foga is van, fenn ketto es lenn is ketto, de szorgosan noveszt ujabbakat. Feltetelezesem szerint most var vele amig meg nem gyogyul, hogy aztan ismet lehessen valamiert kirazni az agybol a felmenoket ejszaka. Szoval elmeletben atalussza az ejszakat, gyakorlatban viszont hol a foga jon, hol taknyos, hol ki a joeg tudja. Mondjuk becsuletere legyen mondva, este hettol reggel hatig az esetek 90%ban agyban marad, szoval na. 
A nagy mobilitassal sajnos az is vele jar, hogy Bubu idegein tancol reggeltol estig: mindig az kell, ami az o kezeben van. Nem mintha forditva nem igy lenne, ahogy Bogyo kezbe vesz valamit, az rogton eletbevago fontossagu lesz Bubunak is. 
Tegnap a fraszt hozta rank; lebukfencezett a szonyeges lepcson. Mert ugye mar tul menok vagyunk ahhoz, hogy mint eddig, hason tolatva menjunk le. Ugyanmar, igy csak a taknyos kiskolkok jarnak, bezzeg A NagyTeso es a Szulok mind ketlabon mennek, tehat neki is igy kell. No ezt meg gyakorolni kell. Ugyhogy gyakorolja.
Mai csaladi idill...

0 comments: