.

Thursday, June 7, 2012

Botanikus kert Alexandraekkal

Bubu tegnap kikonyorogte, hogy menjunk el a nagy botanikus kertbe (ami egyebkent kisebb mint a masik, de a kaktuszok valoban nagyobbak). Ki kene cserelni az olajat a verdaban, ugyhogy gondoltam menjunk metroval. Es annak ellene, hogy a reggel eleg vinnyogosan indult, hala a Joegnek a metroban mindenki megnyugodott. Kesz csoda, komolyan. Sot, a bazinagy babakocsi is befert minden liftbe, pedig voltak elore remalmaim, hogy mi lesz ha nem (ugye a mozgolepcson nem szabad vinni csak osszecsukva, es ez a cucc meg ugy is oriasi es DOGnehez). Aztan a kertben talalkoztunk Alexandraval es a kisfiuval akire szokott vigyazni (Ryland).
Jot korulnyomultunk, epp huseo novenyekbol volt kiallitas. Egy ilyen Venusz legycsapoja modellt, amit labbal kellett mukodtetni, Bubuka vagy fel oran at nyomkodott. :-)) Aztan a Bartolli kertbe is elmentunk, ami egy kis parkocska a botanikus kerttel szemben. Igazabol foleg azert nagy szam, mert egy hatalmas szokokutja van. Visszafele menet meg megneztuk a munkaugyi miniszterium szokokutjat is, sot makunkra a rendorsegi emlekmunel is epp megemlekezes volt.
Hazafele a metron Bogyo ismet aludt, de Bubu bezzeg nem; sot, itthon is alvas helyett inkabb bekakalt, aztan cirkuszolt. Este hetkor mar szabalyosan sirt a faradsagtol szegeny.  No sebaj, holnap remelem nyugis napunk lesz, legfeljebb afonyat szedni megyunk el.

0 comments: