.

Wednesday, June 6, 2012

Bogyo all

Igaz meg csak kapaszkodva, de egyre kitartobban: ma mar el is tudtam rohanni a fenykepezogepert, hogy ti is lassatok. Eloszor a vizben gyakorolta, a medence lepcsojen a kapaszkodoval, de lam, megy ez mar a szarazfoldon is. Persze egy ido utan inkabb ul, de nagy hir, hogy egy ideig jol elvan a fa szorakoztato mittymutty elott is (mi ennek a rendes neve??), amig meg nem unja. Akkor az utolso kepen lathato modon kiakad. :-)


Amugy epp furdoruhat probalok nezni, netrol persze, mert ket kolokkel teljes lehetetlenseg vasarolni menni, ruhat probalni meg vegkepp. Bubu szerint ugyanis kivalo moka ki-be rohangalni a probafulkebol, de megjobb atbujni a fulke falai alatt. Remalmom, hogy egyszer elteveszti a fulket... Kulon izgi egyebkent, hogy ezt nyilvanos helyeken a WC-vel is eljatssza neha.

Penteken megyunk Bogyonak utlevelet csinaltatni. Ma is elmentunk a postara, mig Bubu oviban van, de kiderult, hogy mindket szulonek jelen kell lenni, es amugyis idopontot kell kerni. Szoval: pentek. Ha minden jol megy, utana megvesszuk a jegyeket augusztusra, es irany Magyarorszag! Juhhe! (csak a repuloutat, csak azt tudnam feledni).

0 comments: