.

Sunday, August 29, 2010

Malnaszunk

Szoval ma volt Uli utolso napja, holnap mar megy is haza. Hogy emlekezetesse tegyuk, eloszoris csinaltam szilvasgombocot, de arrol nincs kep, tul hamar eltunt. :))
Aztan delutan elmentunk a Butler's Orchardba, ahol szedd-magad akciok szoktak lenni. Ezuttal malnat es szedret lehetett gyujteni. Nagyon jo volt, bar a 30 fok az azert 30 fok. Bubu hamar meg is unta a bogyo szedest, es attert botanikusnak: inkabb az arnyekban szedett mindenfele fuvet es levelet. Lenyugozi, ahogy a szaranal fogva lehet porgetni oket. Megfigyeltunk mindenfele level-format is, egyeneset, sziv-alakut, karelyosat, egyszeru es osszetett leveletet, nagyon jol szorakoztunk.
Delutanra kicsit elromlott aztan szegeny Bubu-virag hangulata, ugyanis meg van fazva, es bedulgult az orra, egesz nap alig tudott aludni, igy estere elegge elfaradt. Most viszont jol alszik, remelem, holnapra jobban lesz.



Aztan ha lesz erom, felrakom a Kamillas bucsuzos kepeket is, de most nagyon elszomorit azokat nezegetni, ugyhogy arra varni kell.
Nagyon ures lesz holnaptol a haz, ugy megszoktam, hogy mindig van valaki. Dehat veulis ez kell legyen a normalis, csak mar el lettunk itt kenyeztetve.

0 comments: