.

Sunday, August 22, 2010

Kamilla

Szoval szombat ota itt a noverem, egyutt megyunk ide-oda. Itt lesz egy hetig, de eleg zehernyes a dolog, mert sajnos dolgoznom kell, most kezdodik az a tanitasi blokk, amiert szablyosan konyorognom kellett, hogy a fonok belemenjen hogy tanitsak, szoval muszaj.
No de...
Ahogy megjott szombaton a gepe, rogton elmentunk a Gravelly Point Parkba, ahonnan nagyon jol lehet figyelni a repuloket, ahogy jonnek-mennek, es a leszallok pont az ember feje folott szallnak el.

Ez nem az en videom, mert ugyan vittem gepet, csak epp memoria kartyat nem, de azer a telefonommal csinaltam legalabb egy kepet (jo bena, hehe).

Erdekes, Bubunak is nagyon tetszett, pedig tenyleg olyan erzes, mintha mindjart levinne az ember hajat a huzat ahogy elhuznak, es nagyon hangos.
De lattunk mast is ott, lepket, pl.

Ma pedig del korul elmentunk a National Building Museum-ba, ami epiteszetileg erdekes, es nagyon jo boltjuk van, bar a kiallitasok eleg kicsik voltak. Bubu minden esetre nagyon elvezte a hatalmas terepet, ahol szabadon rohangalhatott. Voltak epitokockak is, sot, a Washington Monumentet is ki lehetett szinezni, szoval ha Bubut kerdezitek, jo kirandulas volt ez.



Este aztan meg elmentunk egyet a szokasos, kedvenc Blackhill parkunkba kirandulni, ahol Bubuka ismet mindenkit lenyugozott, hogy mennyit bit menni, sot: futni meg egyenetlen terepen, fuves vagy koves osvenyeken is. Azert egy ido utan jo volt Apa hatizsakjaban is. :-))
Cilike is vegre kirohangalta magat, csak szegeny Sebaj Tobias nem, mert ot nem merjuk elengedni. Vele ellenben hiaba probaltam gyakorolni a kutyaiskolaban tanultakat, meg mindig vagy huz, vagy elem jon es belebotlok. De azert jo volt nagyon, lattunk sok szep novenyt, szarvast is, sot feher kocsagot is. Ez a park mindig szep, egyszeruen nem volt meg olyan, hogy megbantam volna, ha odamegyunk.
Viszont mikor visszaertunk, kiderult, hogy a pelenakstaskaban minden van, csak pelenka nincs, igy aztan Bubber viragzat egy tartalek polobol rogtonzott pelusban jott haza. A hule anyja meg akkor se adott ra rendes pelenkat (hisz' ugyis mindjart megy furdeni!), de mint kiderult, kozben felig levackolodta magarol a rakotozott polot. Igy aztan draga poronytunk az etetoszekebe kakilt. O.o
Na ilyen kalandokban van reszunk minden nap.

0 comments: