.

Friday, October 24, 2014

A fiuk a heten

Itt a teknosoknel ediznek a szalmabala baglyon. Tegnap terapias cellal elmentunk, mert amugy eleg szar napom volt, irtam egy takony bena dolgozatot, kellett a kikapcsolodas.

Itt Bogyo okelme a 3 eves vizsgalaton; hivatalos meres szerint 93 centi es 13,5 kg. Nem viszi tulzasba a hizast, de mostmar a normalis hatarokon belul van mind magassag, mind suly szerint. Azt most nem hirdetjuk hangosan, hogy ettol fuggetlenul a 2 evesre valo gatyak jok meg minkabb, mint a 3. Lenyeg, hogy egeszseges.

Itt a kozeli jatszoter melletti patakba dobalnak koveket. En meg ilyen kolkoket nem lattam, mindegy, milyen jo a jatszoter, ezek faagakkal, kovekkel, leelekkel, vizzel jatszanak. Ketszer lecsusznak a csuszdan, egyet porognek a korhintan, aztan hello, irany a zold. 


Ezek a kepek egy nagyon jo kis halloweenes szulinapon keszultek; gyerkocok beoltozve, volt lampas keszites, virsli es szalonna sutes, minden. Kat hogy eleg huvos volt; Bogyon kivul mindenki taknyol azota is.



Bubu maniaja ujabban a kiserletezes; ezt az otletet a netrol szedtem. Hig tejbe etelfesteket cseppentettunk, aztan egy csepp mosogatoszertol szetfutnak a szinek a tetejen, Miutan megallnak, meg lehet szajjal fujni ide-oda, es lesznek mindenfele hurrikanok, fak, manok, tiszta Rorschach. 

0 comments: