.

Tuesday, February 19, 2013

Nyuszis kepek, szulinapozas, egyebek.

...megerkezett (egy ideje). Naszoval pentek ota itt van, es minden OK, csak zajlik az elet. Minden esetre azota voltunk egyet kirandulni a Great Falls parkban, ime a kepek. Mint lathato, mindket gyerek nagyon szeret menni, sot, ha egy mod van ra, sziklat is masznak. A zubogo viz latvanya es hangja is lenyugozte mindkettot.


Sajnos aztan Bogyo tiszta takony lett, ugyhogy ma csak Bubuval mentunk el a volt kolleganom fianak a szulinapjara. Itt mindig minden van, ami szem-szajnak ingere. De amin ledobbentem, hogy Bubu megjegyezte rogton a haz bejaratanal: "Itt mar jartunk, igaz? es van nekik egy nagy helikopteruk!" Puff neki memoria... egesz pontosan egy egesz eve jartunk ott. Nem gyenge. Megint igen jo volt, most nemcsak azzal az ominozus helikpoterrel, hanem egy kalozhajoval is eljatszott. En megelegedtem a viking-sisakkal is, pedig mar szammal kisebb volt a kelletenel.

Hat ma ennyire tellett; holnap matek temazaro, aztan szerdan labort tartok, csutortokre irni kell egy tobboldalas fogalmazast a Csehov novellarol, aztan penteken meg anatomia temazaro lesz. Ja es mostmar mindket kolok taknyol. Szoval ha annak ellenere se jarnek holnap erre, hogy 35 eves lettem, ne lepodjetek meg nagyon. Persze ki tudja, hatha megszall az ihlet?

0 comments: