.

Tuesday, June 14, 2011

Vidamparkban Jonival

Tegnap este megjott Joni, a noverem kisebbik fia ket hetre latogatoba. Mikor leszallt a geprol, meg igen vidamnak tunt, de mire hazajottunk, csak kijott rajta a faradsag, es szabalyosan agyba zuhant. Ma delelott itthon voltunk, bemutatta a medences tudasat, es tenyleg, a hatmeteres resz aljarol is fel tudta hozni a torpedot. Megszeretgette a kutyakat is. :)



Delutan aztan hirtelen otlettol vezerelve elmentunk a King's Dominion-ba, ami egy tolunk ket orara levo jo kis vidampark. Eljott Erzsi is, hogy legyen aki Jonival felmegy a hullamvasutakra (mint kesobb kiderult, Erzsi se az a veteran vidamparkos, de igen jol erezte azert magat).
 Joni felelmet nem ismerve kiprobalta az osszes uberkiraysag dolgot, a legmereszebb cuccokat is, aztan azzal tette fel a koronat az egeszre, hogy a vegen felhuzatta magat egy 50 meteres toronyra, es egy kotelen lerepult; Xtreme Skyflyer neven futott a dolog, ezt irjak rola: "A unique pay-per-experience thrill that provides the breath-taking combined sensations of hang gliding and sky diving." Az en videom eleg bena lett rola, de itt ezen a linken van egy hasonlo; a kulonbseg az, hogy Joni egyedul repult. http://youtu.be/olnXAe33X5c
Rajta kivul foleg husz ev koruli arcok nyomultak, es rogton Joni mogott volt egy nagyarcu macso csavo aki vegig tette az agyat, hogy hu de kemeny legeny; aztan miutan Joni lazan lejott, es buszke mosollyal az arcan kisetalt, lattuk, hogy felment, es nem merte elengedni magat! Kicsit se lehetett ego, hogy egy tizeves lealazta. :-))) Majdnem odamentem hozza, hogy ne erezze olyan rosszul magat, ez nem egy akarmilyen tizeves.


0 comments: