.

Wednesday, June 8, 2011

Nagy medence!

Igen, mult penteken vegre kinyittattuk a rendes medencenket. Igaz nem ment siman a dolog, mert a regi megbizhato ember valami uj arcokat kuldott maga helyett, akik eleg gany munkat vegeztek, de na. Andras nemi probalkozas utan ki tudta igazitani a hibakat, es mara gyonyoru tiszta vizunk lett.
Ilyen volt:


Brutalis, mi?
 Ha ertenek hozza, reszletesebben le tudnam irni, de az a lenyeg, hogy nagyon bealgasodott iden a medenceben maradt viz, es a sracok nem raktak bele eleg, vagy nem a megfelelo kemikaliakat, amiktol letisztult volna; de aztan Apa addig utotte, amig megadta magat a viz, es most csuda jo volt benne furodni. Nyuszi is, Bubu is es persze en is bementunk. Bubbernak uj uszogumi-szerusege van, ami nem is gumi, hanem valami karszalag plusz elol egy hab-tabla, na teszek be kepet. Egyelore jo neki, nem sullyed el, de fogni kell, mert megijed, amikor nem labtempozik (OK, lubickol, na), es hanyatt fordul. Minden esetre amugyse az uszas erdekli annyira, mint az, hogy anya feldobja es egyutt placcs! vissza a vizbe (persze fogom vegig, nem repul fel, de jo magasra kell am emelni, lehetoleg szazszor. Asszem hamarosan olyan karizmaim lesznek, mint egy keletnemet uszononek.
Itt adtam fel ra eloszor:

Aztan mar a medenceben Nyuszival:; eloszor csak a lepcson ment fel-le, azt is a nudliba kapaszkodva, de rovidesen elfelejtett felni, ugy elvezte.




Vegul egy kep az "uj" belteri csuszdajarol, amit hasznaltan vettem par dollarert:


Itt meg az en kinlodasom lathato, ahogy huszonot kulonbozo helikoptert probaltam neki rajzolni a kocsifeljarora. Namarmost ez nekem nem konnyu, tekintve hogy ugye lanybol vagyok, tehat onnan kezdtuk, hogy egyaltalan hogy is nez ki egy helikpoter? De mikor milliomodszor hangzik el, hogy Meg egyet!, akkor az ember kenytelen lassan feladni es megtanulni azt a franya Lololo-t (o igy hivja).

Utoljara meg egy kep, ahogy a spenot-turmix utan nyalja a szajat, mert keremszepen hiszik-e a kedves holgyek es urak, agy se, de a spenot turmix bizony egyontetu sikert aratott a csaladban, mindenki szereti. (Kiveve Nyuszit, aki tudvalevoleg a husevo nyulak igen ritka fajtajat kepviseli).
(Spenot turmix: egy pohar narancsle, rengeteg spenot level frissen, minel tobb annal jobb, aztan egy banan es valami egyeb fagyasztott gyumolcs, mindegy, mi).


0 comments: