.

Sunday, November 8, 2020

Halloween lovas program, valamint kerti seta es jatszoterezes a szep oszi idoben

 Halloween iden eleg erdekesre sikeredett; osszesen egy gyerekcsapat jott, nagy kontrasztban az idahoi tomegektol; a mieink nem is mentek cukorkat gyujteni iden, nem is volt nagyon hiva, meg nem is ajanlottak itt ugye a pandemiaban. Fura egy ev ez.

Na de epp volt egy lovas verseny, es a gyerekek edzoje, Tamara elvitte AJ-t. Ugyesek voltak, volt jelmez verseny is, csontvaznak festettuk oket ki. Kulon vagany volt igy utana az ugroverseny szam.











Ugy nez ki, ennek ellenere megsem akarja  atrener megvenni AJ-t, pedig egy ideje volt szo rola, de most o sincs abban a helyzetben, hogy lovat vegyen. Nekunk meg o rengeteg lo, nem birunk ugy vele ahogy szeretnenk, ugyhogy ugy nez ki, nemsoka piacra kerul a fekete szepseg.

Na de kozben itthon is zajlik az elet, elmentunk nosztalgiazni tegnap  Brookside Gardensbe. A gyerekek meg jatszotereztek is, nem gondoltam, volna, de teljesen belefeledkeztek, pont, mint reg. Meg Bubu is, pedig o mar egy ideje "tul nagy a jatekhoz". A rozsakertben meg mindig viragzanak a rozsak, esz megall, Idahoban meg mar hetek ota zudar hideg es ho. Hat nem mondom, a husz fok is fura, de inkabb igy legyen.















































Ma csinaltunk nehany kepet a furjekrol meg a tyukokrol is. 









0 comments: