.

Monday, November 28, 2016

Kirandulas, halaadas, trambulin

Eloszoris, a kirandulas. Sajnos kedvenc parkunkba csinaltak egy csomo uj osvenyt, amin kerekparral is lehet kozlekedni, igy aztan vagy szazan voltak, de azert meg igy is elvezheto volt. Vittuk Bogyo ovodajabol a pluss kutyat, Bingot is, mert annak am naploja van, minden heten mas gyerek viheti haza, es bele kell jegyezni, hova megy, mit csinal, de kepekkel am. Hat ziher, hogy Bogyo ruhelli, olyan marha nehez volt vele eeszu kepet csinalni, hogy a vegen a kutyakkal fotoztuk le inkabb. No comment.


















Aztan tovabbi trambulinkodasok. Mi megy ott, te jo eg. Mi is kiprobaltuk, de arrol nem lsz kep, hehe. Pedig jo am nagyon!















Volt itt Gryllus koncert is, meg kell mondjam, Bubu mar unta; Bogyonak meg tetszett. Foleg a templom udvaron a rohangalas... Meg jo, hogy Abiek is ott voltak.














Halaadaskor itt voltak Abiek es Alexek is, de a kajarol egy szal kep nincs; most kenytelen lesz mindenki csak igy bemondasra elhinni, hogy nem eheztunk. :) Gyerekek a plafonon setaltak, olyan buli volt.










Na; most megyunk teli kivilagitott kertet nezni, legyen meg tobb kep. Na meg a vonatok!! ne feledjuk a vonatokat. Nagyban megy mar a karacsonyi keszulodes am; megvan a koszoru, csak disziteni kene, jovo heten megvesszuk a fat, diszitjuk a mezeskalacsokat is majd. Kozben meg megy az evvegi hajra az en sulimban is, pedig hogy unom mar. Ha meg valami iskolat el akarnek vegezni, lojetek le legyszives.