.

Tuesday, September 6, 2016

Ejszaka, nappal, csalad

Probalgatjuk, hogyan lehet ejszaka dolgozni, megis nappal is elni egy kicsit (mert bar nekem idealis lenne mindig ejjel fenn lenni, azert ket kolokkel nehez hajnali kettokor programot csinalni). Szoval egyelore ugy van, hogy mikor ejjel dolgozom, masnap nappal vagy Adel, vagy Andras vigyaz rajuk delutan 4-ig, akkor felkelek, es veluk vagyok amig el nem kell induljak dolgozni, (ez hetkoznap delutan 5:20, hetvegen vagy unnepnapon 6:00), vagy ha aznap este nem dolgozom, akkor amig ok le nem fekszenek, fel 9 es 9 kozt. Ennyi jut.
Ma jo volt, mert masodik napja nem dolgoztam, igy fel is keltem tizkor, jutott ido kirandulni is, sutni-fozni is. De azert ahogy alkalom adodik, abba fogom hagyni az ejszakazast, mert nagyon eszreveszem magamon, hogy kevesbe pihenem ki magam, hiaba alszom nyolc orat; nem ugyanaz, mint ejjel aludni. Es en sokmindent birok, de az alvasmegvonast nem, szoval remeljuk belathato idon belul fog urulni nappali allas. Mig elunk, remelunk, ugye...

Na de a kepek. Szoval tegnap elott cseppkobarlangot neztek a gyerkocok az apjukkal, de errol nincs kep, gondolom a kocsiban felejtette; tegnap viszont az obolparton voltak, az mindig slager. Aztan este nagy tuzet raktunk, a gyerekek hihetetlenul elveztek, meg persze mi is. Ma delelott meg kirandultunk, es talaltunk is 12 fele gombat legalabb. Kep is van sokfelerol, de nem is mindet fotoztam le. Volt igazi gyilkosgaloca is, na azt nagyon megcsodaltuk, en nem is emlekszem, lattam-e mar eloben. Szep pedig, kar, hogy mergezo. Kirandulas utan piknikeztunk kicsit a toparton, lattunk szitakotot, vadludakat, igazan jo kis nap volt.
Este flekkeneztunk, volt salata, vinetta keszites, minden; aztan almaspitevel fejeztuk be a napot, hazi vanilias fagyival (ami raadasul fele aranyban joghurtbol volt, szoval tiszta egeszseges. Vagy majdnem.)






































Es ime Andras vadi uj asztala! Valojaban tobb mint 2 hetes, de na. Vegre van kep.

0 comments: