.

Saturday, October 31, 2015

Halloween az oviban es az iskolaban

Erdei seta es jatszoterezes




Friday, October 23, 2015

Halloween dekoracio

Fiuk nagyon elveztek, Bubu segitett is a pokokat feltenni. Meg sotetedes utan is boldogan rohangaltak es egymast ijesztgettek. :))

Thursday, October 22, 2015

Szabadnap

Ma itthon voltam vegre ket atdolgozott nap utan. Csendes, nyugis nap volt. Jatszotereztunk, Bogyo csillagokrol olvastott a padon, leveleket gyujtottunk.
Bogyo nagyot aludt Ironmannel az oleben, elmentunk Bubuert, aztan  itthon fagyiztak a gyerkocok. Este sutottem sutotokos kenyeret az uj kenyersutovel, egesz jo lett, ettek szivesen. Meg sutokok-lekvar is keszult, sot Tom es Jerryt is neztunk egyutt. Este aztan Andrast szorakoztattam a Swan-Ganz kateter titkaival, mert hetfon vizsgazok. :)

Monday, October 19, 2015

Kerteszkedes es Kutyulas

Eloszoris a hetvegi munka eredmenye, a kert. Mint latszik, a haz elotti szuros magyalbokrot alaposan visszavagtuk, mert mar nagyon megerett ra. Aztan ebekrol is par kep. Mert ok is csaladtagok :)

Sunday, October 18, 2015

Laza hetvege

Ma volt Bubu elso oszi-teli uszasa. Nagyon ugyes volt, semmit se felejtett el. Bogyoval es apaval drukkoltunk neki. Jo kis uszoda, lehet mi is eljovunk majd uszkalni. Meg mu-palmak es csuszdak is vannak. :)
Delelott jatszotereztunk es kirandultunk, mig Andras a kertet rendezte.

Hetvegi kirandulas



Sunday, October 11, 2015

Nyugalom oktoberben

Szoval most tenyleg nem csinaltunk semmit. Jatszotereztunk, udvaron reptettunk papirrepulot, tokot faragtunk, sutotok pitet sutottunk, este tuzet raktunk, es megittuk azt a ket remek bort, amit Andras hozott otthonrol. Jobb hetvegenk regen volt.