.

Thursday, October 10, 2013

Nem gyenge sztori

Szoval Petranak friss a jogsija; de mar nagyon belejott itt a vezetesbe, igy tegnap gondoltunk egy mereszet es nagyot, aztan elkisertem oket a negyed oranyira levo kis bevasarlokozpontba. En elmentem orara, ok meg ugy volt, hogy majd hazajonnek ha vegeztek. Minden jol is ment, mig az autopalyan nem fordult veletlen Petra rossz iranyba egy elagazasnal, es hogy-hogynem, ijedteben meg se allt Hagerstownig, ami innen majd' masfel oranyira van. No sebaj, utanamentunk, hazahoztunk mindenkit epsegben, megvartak minket a semmi kozepen egy gyorskajaldaban. Bubuka allitolag vegig dumalta az utat, es csak annyi megjegyzese volt az egeszhez, mikor latta hogy sotetedik, hogy Na ebbol se lesz mar tevenezes otthon!
Bogyo elaludt a kocsiban, utana alig lehetett lerakni olyan viragos jokedve lett. Csak mi kaptunk fraszt, de minden jo ha a vege jo; lenyeg hogy senkinek se lett baja, aztan Petra majd gyakorolja az autopalyan eltevedest es visszatalalast a hetvegen mostmar gyerekek nelkul.
Amin meg jot nevettem, hogy mikor Bubu megtudta mi a terv (kajaldaban vacsora aztan anyaek jonnek ertuk), onnantol mar semmi kerdese nem volt, csak kozolte hogy Jo, pisilni kell, utana sultkrumplit kerek. es ennyi. Le volt rendezve a tema. :-)) Nem gondoltam volna hogy ilyen lazan vesznek egy ilyen kalandot.
Itt varakozas kozben ediznek.



Itt meg a jatszoteren. Jo testverek igazan.